4 Temmuz 2011 Pazartesi

Neredeydim, nerelere geldim!

Merhaba sevgili okuyucu,
Nasılsınız işallah? Öyle böyle değil, aylar olmuş yazmayalı, önünü alamamışız. Bugün yatarayak dedim ki artık yeter! Zira neredeyse her yayında, her görüşmede bloga yazı yazmadığım için şikayet ediyorsunuz. Çok haklısınız. O yüzden iş bu yazı bir edebi metin tadından ziyade bir güncelleme içerecek.

Ne yaptım bu aylar boyunca, yazmadan durmamam malumunuz. Bir kısım yazımı sözlüğe, bir kısmını da içime yazdım. İçime yazdıklarım kısmını zaten burada çok yakında göreceksiniz. (Müjdeler olsun)Diğer yandan da blogda sıkça yazdığım doktor kontrolü, ameliyat bahsi sonunda 20.04.2011'de gerçekleşti. Gayet gördüğünüz üzere çok şükür sağlıkla kalktım ameliyat masasından. Her şey çok yolunda gelişti. Vakıf Gureba hastanesinde 7 günlük istirahatten sonra bomba gibi evime döndüm. Vesileyle beni ayağa kaldıran ve hayatımı değiştiren muhteşem insan Doç.Dr.Halil Coşkun'a tekrar tekrar teşekkür olsun.

Sadece iş bu ameliyat için bir haftacık ara verdiğim yayınlarım hala tam gaz devam ediyor. Cumartesi günleri saat 13:00'te "Uzun Lafın Sopası" ile, Pazar geceleri 21:00'de de "Gökyüzünde Karpuz Kesen Kırgızlar" ile www.sourberry.org'da tam gaz yayındayız.

Bunun dışında bir bomba haberim daha var. Asla üzerinize gül koklamak gibi olmasın, yeni bir bloga başladım. Aslında yaşadıklarımı buraya yazıp devam etmeyi çok düşündüm fakat yeni yazdığım blog tamamen farklı bir konuda ve edebi muhteşem eserlerimi yazamayacağım, bambaşka mecralara akacağım bir yer.

Biliyorsunuz ya da bilmiyorsunuz kendimi bildim bileli pehlivan gibi, şişko patates kıvamında bir insandım. Olduğum ameliyatla birlikte şimdilik epey kilo verdim. Diyabet ve diğer tüm şikayetlerim bitti. [Buraya nazar boncuğu gelecek] ve dolayısıyla hem kişisel kilo alma-kilo verme maceramı kaleme almak istedim, hem de ameliyat olmak isteyen herkese yaşadıklarımı aktarmak istedim. Eğer ilgilendiyseniz ya da orayı da okumak isterseniz, yeni blog adım Sensin Obez!

Şimdilik yazıyla, çiziyle, yayınla zaten ameliyattan iyi kalkmış "ben"liğimi daha da iyileştirmeye çalışıyorum. Yakın zamanda görüşeceğiz lakin. Ruh birikti, kaynıyor...

Çokça sevgilerimle, sağlıkla.

2 yorum:

beenmaya dedi ki...

yine
yeni
yeniden
hoş geldin hatun
:))

Adsız dedi ki...

Canım Betty'im, Biricik Tdg dostum
Çok geçmiş olsun
Yepyeni hayatın hayırlı ve de mutlu olsun
Başkent'den sevgiyle
Angel'ın