19 Ağustos 2010 Perşembe

Yeni yeni, kısa kısa...

Geciktirdim doktor yazısını affedin sevgili okuyucu.
Ameliyat olmama bir engel oluşturmayacak ama yine de uyuz olduğum gelişmeler oldu. Üç adet yeni bıdık hastalık buldular. Ameliyattan sonra geçeceğini de ekleyerek çok çok üzülmedim. Tahlili elime alıp doktorla konuurken az buçuk şok geçirip anestezi hekimine içimden "ben senin vaaaaaaaaar yaa" diye şarkı söylemem dışında.

Bir uzun metraj daha imzaladım, sözleşme imzaladığım için çok ayrıntı veremiyorum ancak adını, sanını yazabilirim sanırım. Filmin adı "Memlekette Demokrasi Var". Cumartesi ilk çekim günümüz olacak bütün ekip, pissssmiii.

Ameliyat tarihini bayramdan sonra düşünüyor doktorum. Benim için de süper bir tarih. İçten içe ben de doğumgünümnden sonra olmasını istedim çünkü :)

Yeni yeni, filiz filiz işler var bakalım :)

Sourberry'miz kompil değişti sevgili okuyucu. O kadar güzel oldu ki yeni hali, insanın açıp açıp fink atası geliyor sayfalarda 8)

Gördüğünüz gibi işten ve "oluş" tan başka bir halt yok sevgili okuyucu. Hali hazırda aşıksanız ve yanınızdaysa sevdicek benim için bir kere daha elini tutup sarılın ona. İnsanın en çok aradığı şey oluyor aşk'sızlıkta.

Muhabbetle...

4 yorum:

Beril Öke Gülen dedi ki...

geçmiş olsun :((

öykü dedi ki...

dogru doktorlar
dogru ellere emanetsındır emınım..
ınsallah guzel haberlerı alacagız senden

Judy Abbott dedi ki...

geçmiş olsun , kolay gelsin.

beenmaya dedi ki...

güzel haberler bunlar sanki ince ince filiz filiz :)))