7 Nisan 2010 Çarşamba

@izmir! @büyük hayaller!


Nihayet İzmir'deyim. Günlerdir çenemi yoran yolculuğu yapıp, çantama kendimden büyük hayallerimi atıp geldim buralara.

Yarın doktorumla görüşeceğim kısmetse, ayrıntıları o zaman yazmak istiyorum ama eğer her şey yolunda gider de ne zamandır istediğim ameliyata girebilirsem kozadan kelebeğin çıkması an meselesi olacak. Şimdi sırtımda yük gibi duran hayaller, sevinç gözyaşı olacak o zaman.

Bu fotoğraf bizim arka balkonun panoromasına çok yakın, o yüzden seçtim. Henüz fotoğraf çekecek vaktim olmadığından kelli, bunu ekleştiriyorum. Hele bir yarın olsun, gece güne kavuşsun eklerim diye umuyorum güncel bilgiler.

Bir şarkı var Vega'nın. Bilmem bilir misiniz. "Uçları kırık" Dün gece uyumadım hiç ve biraz uçlarım kırık geldim buraya, biraz gergin, biraz korkarak, biraz üzgün ama ayak basar basmaz bu toprağa hayallerim güç verdi bana yeniden. Saçma olabilir ama içimde bir his her şeyin güzel olacağını, her şeyin yoluna gireceğini, adım adım hayatı içime çekeceğimi fısıldıyor.

Yine o şarkıda der ki "Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri". İşte bu şarkının en sevdiğim yerlerinden biri. Dileğimi tuttum ve adımımı attım. Sayıyorum sonsuzdan geri.
Du bakali n'olcek :)

5 yorum:

beenmaya dedi ki...

hadi bakalım dileğin senini adına benim de dileğim olsun o halde...

buralardan tüm iyi dileklerim, niyetlerim, dualarım, sevgilerim seninle. dikkat et kendine emi...

betty puf puf dedi ki...

Canımsınn, aldım kabul ettim birtanem, mutlu mesut yazılar yazacağız yine! <3

Adsız dedi ki...

izmir seni yormasın, uçları kırık çok şey var bu şehirde...

Adsız dedi ki...

!

betty puf puf dedi ki...

Hem de çok var zira uçlarımı kıran hatıralar var burda..