12 Ekim 2008 Pazar

Vuuu

Kısa bir aradan sonra nihayet bugün -sakin bir pazar sabahı- buralardayım.

Nasıl bir tempo içine gireceğimi ben dahi hayal edemiyorum ve yoğunluk kendini hissettirmeye başladı bile.

Bir yıl aradan sonra sağlık durumum yüzünden ara verdiğim sahneye tekrar döndüm :)

Eski çalıştığım tiyatro ile anlaştık. Hatta geçen hafta ısınma turları mahiyetinde iki oyun oynadım bile.

Tam evet dünya hayatında geri döndüm, insana karıştım derken, dün de başka bir tiyatrodan teklif geldi. Haricen onlara da katılacağım. Hafiften el sıkıştık. Salı günü beraber çalışmaya başlıyoruz yeni bir oyunla.

Bu esnada bir de dün bir sinema filmi için teklif geldi. O konuda kafam çok karışık, kabul etmeme yönündeyim daha ziyade.

Size kocaman bir itiraf : unutulacağımı düşünmüştüm, hatta unutulduğumu. Sahne böyledir. Ortadan kayboluğunuz anda, hele ki ""çok çok ünlü değilseniz pek şansınız yoktur bizim buralarda. Unutulmadığımı görmek ve üst üste gelen iş teklifleri egomu okşadı.

Çoğunlukla çocuk oyunlarında oynayacağım. Çocuk oyunu en fazla 45 dakika sürer ve sağlık açısından beni yormayacak. Özellikle böyle istiyorum. Üç perde oynarsam çat diye ölebilirim allah korusun :) Şaka tabii de kesilebilirim bu kadar aradan sonra. Yavaş yavaş bakalım, alıştıra alıştıra :)

Bir sene ööööööle beyaz çarşaflarda yatıp da şu tempoya dönmek mucize gibi. Bir bereket geliyor, hissediyorum. Geçen hafta uzun zamandan sonra terimle kazandığım parayı harcadım. Bunun tadı öyle başka ki, öyle özel ki...

Tamam pc başında da çalıştım, tabi ki öyle malak gibi yatmadım hep, hatta o parayla aldım bu pc' yi ama terle alınan bir farklı. Benim için çok farklı. (Kamyon şöförü edebiyatı mode on) Harcaması bile daha zevkli be :)

İş güç cephesinden tek sorun hayvanlar gibi çalışacağımdan ötürü radyo programımı çok zor yapacak olmam. Ona da bir çözüm bulabilirsem tez vakitte herbişiler harika olacak.

Bu kış beti'nin pestili çıkacak oleyy!

5 yorum:

Official Editor dedi ki...

nerde oynuosan söle de ünlü olmadan izlemeye gelelm :)

beenmaya dedi ki...

amanın ne güzel sen bütün noktalama işaretlerini elinin tersiyle itip kenara (ee ne de olsa vakti zamanında onlar oldukça kullanıldı şimdi sıra senin öyle değil mi :)) )çoştun gidiyorsun hep böyle devam etmen dileğiyle...bu arada biz ne zaman gelicez seyretmeye :))

Tod or not Tod dedi ki...

Maaşallah bebiye. tü tü tü...

Adsız dedi ki...

Beti'm ilk once o bahs ettigin ceeenemin dibi var ya, senden her daim uzak olsun.. Hayat hep gulsun sana, hep tebessum ettirsin.

Ve cok gecmis olsun canim benim.

Bi de; ben de ozledim, ben de :)

Adsız dedi ki...

Bak unuttum, bi de hayirli olsun tum islerin. :)