13 Temmuz 2010 Salı

Yüreğiniz sonsuz döngüye girdi!


Acılara atfedilen mevsim yoğunlukla kış olsa da sıcak ve sevimsiz dönemlerde kırılıyor benim kalbim genelde. Hep yazları sıkıştırıyor kalbimi iki kocaman el.

Biliyor musun artık çok yoruldum. Baş edememekten, tam yeniden güvendiğim anda büklüm büklüm içime saplanan acıdan, gözümden düşen yaştan artık çok yoruldum.

Hep, her yeni insanda yeni doğmuş bebek savunmasızlığında kalbimi ortaya koyup da parçalanmaktan çok sıkıldım. Müsebbiplerin savaşın komutanı gibi pırpırlarını takıp etrafta gezmesinden bir de. Ben olsam diyorum, birinin kalbini kırsam diyorum, sevdiğimi iddia ettiğim biri olsa hem de bu, gezemezdim ihtimalen göğsümü kabarta kabarta, kendimi affettim diyerek. Belki de doğrusunu onlar yapıyor, kendini affedemeyip dertlensen ne değişir diye düşünüp bir şey olmamış gibi yaşamaya devam etmek doğrusudur belki de bilmiyorum.

Ben olsam yapamazdım ama...hiçbirinizin yaptığını yapamazdım.
İnsanların canını acıtıp da buna deneyim diyen ağzınıza, yürüdüğünüz yollara helal olsun.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

içim gitti..
sen farklılığını koru ama olur mu..
değişme bence..
sana ihtiyacımız war !
ne olursa olsun

erhan tüfekçioğlu dedi ki...

Bende yapamam ki öyle..
Kalp kırıklıklarına tecrube diyorlar.
Anlayamıyorum,
Eger ayrılacaksan da ondan,en azından dürüst ve medeni bir şekilde ayrıl.
Güzel anılarınızdan dolayı önemli bu..
Ama ne yapacaksın ayrılıp ki,onu bırakıp gitmekten ,terketmekten ne anlıyorsun ki!DİYE SORARLAR ADAMA..
Kalplerimiz kırılıyo,üzülüyoruz olanca gücümüzle birsürü çogu gereksiz şeye.
Mesela az evvel Anlaşıldıki benden şimdilik radyocu çıkmaz.bilgisayarım dondu kaldı,saatinde yayına giremedim.resmen kovuldum.olsun..üzüldüm mü evet biraz.ama bak geçti.bu geçer çünkü.aşk geçmez çogunlukla.o zor geçiyor.
toparlarsam sözümü,hani bir adam demiş ya :seni elbet birileri üzecek,senin yapman gereken ise kendisi için üzülmeye deger birini bulmak:)
umarım hep güler yüzün,hepimizin.

Adsız dedi ki...

Ben de anlamiyorum hic anlamadim da...Kendimi hep karsimdakinin yerine koyup sebepler bulmaya ve anlamaya calisiyorum ,yine de buldugum bir kac cevap yetmiyor kirilmisligimi dindirmeye... Ve terkedilende olmuyoruz aslinda hic, adam gibi yurumedigini farkedipte bitiren yine biz oluyoruz ustelik...Kadin olusumuzdan mi nedir, anlamalarini bekliyoruz belki... Bahaneler yerine tatmin edici ama yine icten cevaplar bekliyoruz belki bilmiyorum... Cogu da suskun kalir, oylece oldugu gibi devam ederler yasamlarina.. Sanki hic bir sey olmamis gibi,sanki olmasi gereken de aslinda buymus gibi...Ve biz sabirla bekleriz yine karsimizdakini dusunerek, incetmeyiz ,anlamaya calismakla gecer bir kac zaman da...Ve haklisin belki onlarin yaptigi dogrudur, olmasi gerekendir..Fakat sen ben ve bizim gibiler oyle olamayiz henuz..Hala ince bir ruhumuz var cunku yasadigimiz dunyaya hic de yakismayan..