23 Ocak 2010 Cumartesi

Bilinçaltından apaçi çıkması

Şu sıralar garip rüya görme konusunda kendimi aştığımı düşünüyorum. Gün geçmiyor ki anneme yahut kankama "rüyamda çogacayip bişiler gördüm yea :/" diye dert yanmayayım. Dün geceki ise garip olmasının dışında ayrıca komikti. Uyanıp kahvemi içene dek güldüm.

Efendim rüyamda gööööya adalardan birindeyiz. Yanımda Stiiivvv adında gayet daş bir turist abimiz var. Bir Türk'ün en büyük vazifesi olan gezdir göçür turizm yapıyoruz. Ordan oraya deli tepek geziyoruz adamla. Bir bakışmalar, bir kesişmeler ki aklınız durur. Adeta Sitivvv ile birbirimiz için yaratılmışız.

Neyse nihayeten bir cafeye oturuyoruz Stivv ile. Yanımıza bir kadın geliyor. Şakkanadak yanıma oturuyor. Bakıyorum mal mal tabi kadına. Her halinden belli o da turist yani. "Helloooğ dear my name is "Meri" diyor teyze. İyi de banane ifadesiyle bakıyorum kadına.

Ay dostlar, başıma küller yağa! Meğerse bu pezevenk Sitivvv evli değil miymiş?! Mari kancığı da bunun karısı tabi. Kadın bişey anlamıyor ama ben çok utanıyorum, panikliyorum falan.
Sonra bu şerefsiz hayasız nammusssuz Sitivv karısına demez mi "Betty is our tour guide." Sana bi korum guide'ın allahı olursun bakışıyla onayladım herifi.

Benim de içimde varmış herhalde ki bir başlıyorum anlatmaya...fakat gel gör ki günlük hayatta gayet güzel İngilizce konuşan ben, rüyamda apaçice İngilizcesi konuşuyorum. Allahım neler saçmalıyorum öyle böyle değil.

Misal şerefsiz Sitivv Fish Crisps istiyor garsondan. Ben adama "do you like fish? i like very very fish" diyorum. [çok sözlük okumanın bünyeye etkileri ]. Sonra bunlar hesabı istiyor, hesabı ödüyorlar, Kancık meri 5 lira bahşiş atıyor.

"What dı hell are you doing thinking?" (ne yaptığını sanıyorsun demeye çalışıyorum ahahahaha) diyorum ben kadına. Allahım ne diyorum ben diye diye uyandım. Böyle de rezillik görülmedi.

Not: Yabancı dil mezunu olduğğumu söylemiş miydim?
Not 2: Sitivvv topsun olm!
Not 3: Sevgilim, yalnızca bir rüya, there's no stiv and no spoon also. sakiniz.

3 yorum:

woryzover dedi ki...

Erdal İnönü'yü gördüm ben dün gece rüyamda. Saatlerce muhabbet ettik rahmetliyle. Hatta Sarıgül'e küfür bile etti o naif, o kibar adam. O kadar hengamenin içinde hala böyle rüya görüyorsam, gerim gerim gersin allah beni :)

Kuzum, bu pek normal olmayan rüyalar, pek de normal bir yarına işarettir umarım.

(bkz: uyku bulup rüyayı beğenmemek)
:)

birge dedi ki...

Bir gün rüyaları kapıştıralım annem :)

siirimsi dedi ki...

ne ruya..)