5 Eylül 2009 Cumartesi

Nasıl bilirsiniz?

Efendim bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere bendeniz tipppik bir başak burcu kadını, sevdiceğim de yengeç burcu erkeği. Başak burcu kadının tanıyorum. En basitinden kendimden ve dostlarımdan biliyorum. Heyhat sözlükte ve bulduğum kaynaklarda yengeç burcu erkeğini hatmettim. Yetmedi.
Az yaşanmışlık aradı gözüm.
Siz nasıl bilirsiniz yengeç burcu erkeklerini?

5 yorum:

sufi dedi ki...

Asla duygularını belli etmeyen, ama yüreciğinin en derininden seven, meselelere dümdüz yaklaşmayıp yan yan yanaşan, beklenmedik esprilerle hayata yepyeni bir renk katan baskıcı ve otoriter gibi görünüp aslında tâbi ve insanı en çok derinden düşünen bir yaratılmış.Sev onu, ama sevgisini göstermesini bekleme, sevgilerimle.

betty puf puf dedi ki...

Her yerde bal börek adamlar demiş ama zor adamlar :) Çok sağol canımsın. Sevgi görmek istemek bu aralar lüks zaten :)

cido$ dedi ki...

Ben sözlüğe yazmıştım, yengeç burcu erkeği konusuna. Tamam onlar çok iyidir, şekerdir, sadıktır, usludur, hatta tadından yenmez ama zorlar, çok zorlar. Satranç oyunu gibiler, tek bir hataya bakar valla. O yüzden biraz bıçak sırtında bir dengesi vardır ama başak burcu kadınları da genellikle titiz, düzenli ve tuttuğunu koparan olarak bilinirler. O yüzden onlar yengeç erkekleriyle bence en iyi uğraşan burçtur. Ben beceremedim :)) Ama yengeç erkekleri iyidir :D

dilsuhte dedi ki...

benim eşim yengeçti :(
gördüğüm hep şüphe ve dengesizlikti.
terazilerden bile daha dengesiz.

tabii bütün genellemeler yanlıştır : )

lady dedi ki...

çidoş süper tespitlerde bulunmuş, sanki bendeki örneği anlatmış gibi. hep iyidir ama küçücük bir hata ile biter gider herşey. çok zordurlar, sanki sonu gelmez puzzle gibi. ince bir çizgi: yorulup gitmeyi seçmek pek mümkün..